Siirry pääsisältöön

Diamondfox monitoimicollie 2020

Vuoden 2020 Diamondfox -monitoimicollie palkinto menee tänä vuonna Hileelle (Diamondfox Amazing Bright Dove, 1,5v) ja Heljä Kaverille!

Tämä parivaljakko taituroi virallisia tuloksia vuoden 2020 aikana viidestä eri lajista (Rally-Toko, Toko, Paimennus, Koiratanssi ja näyttelyt) ja niistä myös muutamat tunnuksetkin mm. TK1, RTK1 ja PAIM-T. Tokossa myös collieiden rotumestaruuksien alokasluokan luokkavoittaja ja ensiyrittämällä koiratanssista KUMA! He melkein kerkesivät korkata kuudennenkin lajin (NoseWork) kisat loppuvuodesta, mutta korona puuttui peliin ja kisat peruttiin viime hetkillä.

Viime vuosi oli haasteellinen virallisten kisojen osalta ja myös kaikenlaisen harrastamisen osalta, joten hattua kyllä nostan että näinkin monta eri lajia kerkesi joku harrastaa ja vieläpä virallisia tuloksiakin tahkoamaan! Huikeaa!

Todella paljon onnea Heljä Kaveri & Hile!! ❤️ 




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Agility, Seinäjoki

  Seinäjoella agilityssä Martalle ( Diamondfox Mademoiselle Feerie ) nollia sijoituksineen! Paljon Onnea Emmi & Martta!

Roosan & Pihwin pennut syntyneet

  Roosan ja Pihwin pennut syntyivät sektiolla aamuyöllä 23.2.2022. 2 urosta ja 2 narttua Lisätietoja vanhemmista:  https://www.diamondfox.net/2022-pihwi-and-roosa

Ajatuksia jalostuskoiran valinnasta

Somessa Sileäkarvaiset Collie -facebook ryhmässä esitettiin hyvä kysymys: " Mitäs te nuoret kasvattajat haette kun yritätte löytää sopivaa urosta nartullenne? Vanhan tavan mukaan istuin alas ja selasin sukutauluja. Ensiksi mietin että mitä voisin ajatella käyttää, kriteerillä: terve, kiva luonne ja tietysti sk. collien näköinen. Montakohan valitsemistani uroksista olen nähnyt ja mahd. päässyt "rapsuttamaan"? Ja sitten sukutaulujen tutkinta." Ajattelin jakaa omat ajatukseni tiivistetysti myös tänne omille sivuilleni talteen teille lukijoille. Täällä tällä hetkellä 33v ikää mittarissa, kasvatusta omalla nimellä vuodesta 2014 alkaen. Tätä ennen seurannut muiden kasvatusta läheltä ja kauempaa (myös eri rotuisten) ja käytännössä äidin rinnalla kasvattanut apuna hänen kennelnimelle 90-luvusta alkaen eli äidin maidossa tämä jalostaminen ja kasvattaminen tullut ja opittu. Silti koen että vielä nuori kasvattaja ja omasta mielestäni noviisi, vielä on paljon opit